logo
Dnes je 26.04.2024. Meniny má Jaroslava

Vyhľadávanie



Citát na dnes

Navonok sa vždy správate tak, ako sa vidíte správať vo svojom vnútri. (Brian Tracy, Christina Tracy Stein)

Hlasovanie za tento mesiac:

Celkovo:
0 hlasov

Tabuľka aktivity:

1.
10 hlasov


Som naštvaný
Ľudská drzosť nepozná hraníc !!

Ahojte.. Prosím vás.. Mám jeden problém.. Dneska som si v škole vybavoval jednu vec.. Na školskom oddelení pracuje jedna administrátorka, čo robí s dokumentmi.. Dal som jej nejaké papiere.. V škole sme vypĺňali nejaké dotazníky, bolo ich asi 3.. Tie dotazníky sme tej administrátorke mali odovzdať v určitom poradí.. Ja som jej OMYLOM dal zlé poradie a v sekunde na mňa začala nadávať - "Mladý muž, a ty si hluchý ?? Však som hovorila, že najprv mi máš odovzdať ten psychotest !!" Cítil som sa ako keby mi dal niekto facku, bol to pre mňa šok.. Keď som jej teda odovzdal ten psychotest, medzitým som položil na stôl ostatné papiere a zase mi začala nadávať - "A tieto papiere čo !! Nevieš mi ich dať ?? Ja si ich mám zobrať ??"

A aby toho nebolo málo, mal som po svojom boku aj hnusného taxikára. Bral ma do susednej dediny, autobusy už nešli. S tým taxikárom sme akoby "kamoši", poznáme sa už asi polroka, bavili sme sa o jednej babe. Odporučil mi ju a dal mi naňu Facebook, vraj keď ju chcem, tak jej mám napísať. Lenže potom sa mi začal vyhrážať - "Počúvaj ma, napíš jej, dohodni si s ňou rande, ale neopováž sa jej o mne povedať !!" Toto mi zopakoval ešte 3-krát, a ja som mu furt zakaždým hovoril, nech sa nebojí, že budem diskrétny. A potom nakoniec mi ešte raz a dôraznejšie povedal - "Ale určite jej o mne nehovor !! Neopováž sa jej o mne hovoriť !! Lebo inak ťa dám do parády !! Do tvojich sr*čiek ma neťahaj !!"

Ja chápem, a priznávam, mal som úpadok koncentrácie, ušlo mi to, a ?? No tak prepáčte, ale musí ma za to hneď urážať ?? Neskutočné, aká tá pani bola drzá.. Nechcite vedieť, čo sa mi odohrávalo vo vnútri. Bolo mi na grcanie, bol som smutný a nahnevaný zároveň. Bol som dokonca tak nahnevaný, že som normálne rozmýšľal o pomste. Že sa naučím karate alebo niečo a tomu taxikárovi to spočítam a potom si voľákde odchytím tú administrátorku a dobre jej vynadám s pľuvancom do ksichtu !! Prosím vás.. Títo ľudia ma neuveriteľne vytočili !! Mám pokazený deň, nemám na nič chuť !! A plačem..

Čo mám robiť ?? Čo by ste vy robili na mojom mieste ?? Čo mám robiť s tým taxikárom ?? Neskutočne sa ho b.ojím !! A čo s tou administrátorkou ?? Čo by sa mi stalo, kebyže jej vynadám s pľuvancom do ksichtu (mimo školy) ??


| Zobrazení: 194 | Komentárov: 0
06.09.2022 23:30


Aby ste mohli pridať komentár, musíte sa






Všetky rady: